NEWS PRODUKTER OM OSS SAMARBETSPARTNERS VILLKOR
TRAPPOR ARKITEKTRITADE TRAPPOR LOFT BADRUM BESTÄLLNING

NY BUTIK I SKÅNE!
Trappor, inredning och design

Företaget MODI har utvecklats och säljer trappor, inredning och design från Italien med hög kvalitet. Tidigare var namnet på företaget Italytrapp&montage och det höll sig så tills i mars 2011 då det övergick till att bli MODI, Michel Onofri Design Italiano. Vi har nu öppnat ett litet SHOWROOM i Helsingborg där ni alltid är välkomna för att se våra produkter såväl som möta, prata och rådfråga oss! Vårt stora fokus ligger på er kunder och all kontakt sker via oss och inga mellanhänder finns för att stöka till i era förfrågningar.

Trappor för hem och kontor

Vi har flerårig erfarenhet av trappor för inomhusbruk till hemmet eller kontoret, och vi delar gärna med oss av denna kunskap för att kunna hjälpa er att finna just det ni söker. Vi kan erbjuda er lösningar för ert hem som är unika för oss med våra produkter och med vår kunskap och erfarenhet så är möjligheterna många för ert hem eller kontor.

Montering utav trappor:

Om ni väljer att montera er trappa själv så finns vi där för frågor och beskrivningar. Många av våra kunder önskar montering av oss där vi ger dem fulla garantier på det utförda arbetet. Ibland finns det inte tid eller kunskap för detta och då hjälper vi gärna till och lämnar offert till er där även rotavdrag kan användas. Vi gör också kostnadsfria hembesök (inom Skåne).

Kvalitet

Vår vision är att ni ska trivas med oss, vårt bemötande, er beställning och slutligen er färdigmonterade trappa! En trappa är ett smycke likaväl som en funktionell möbel som ska ta er från punkt ett till två. Vi är här för att hjälpa er.

Välkommen!

Ni finner oss på:
Björkavägen 55
254 73
Ödåkra Helsingborg

Kontaktuppgifter:
Michel 0046(0) 735 002 519
Emma 0046(0) 703 309 303
info@modidesign.se

Klicka HÄR och läs mer om
vilka företag MODI samarbetar med.

INFO@MODIDESIGN.SE
+46 (0) 735 002 519

STENBROVÄGEN 36
ÄTTEKULLA I HELSINGBORG

KONTAKTA OSS FÖR TIDSBOKNING