NEWS PRODUKTER OM OSS SAMARBETSPARTNERS VILLKOR
TRAPPOR ARKITEKTRITADE TRAPPOR LOFT BADRUM BESTÄLLNING

KÖPVILKOR

När du har lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Modidesign ("Modidesign.se"). En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen.

Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Modidesign rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

Modidesign ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år).
Modidesign förbehåller sig rätten att neka en order.

Betalning

All betalning sker med 15 dagars fakturering. Vid specialbeställda trappor som måste tillverkas så tar vi 60 % förskottsbetalning på den totala summan. Vid försenad betalning så tillkommer en påminnelseavgift på 60kr enligt lag samt dröjsmålsränta.

Ångerrätt

Konsument

För privatpersoner tillämpar Modidesign Distans- och Hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen. Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen har kunden alltid rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan och utan att behöva uppge någon speciell anledning. Vid åberopande av ångerrätt och öppet köp står du som kund för returfrakten. Då vi på Modidesign inte lagerhåller några av våra produkter och beställer direkt från leverantören i Italien så kostar returfrakten ca 6000kr inkl.moms.

Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler innehåller ett antal bestämmelser som begränsar rätten att utnyttja ångerrätten. Modidesign uppmärksammar härmed Kunden att enligt 5 § gäller inte ångerrätt om avtalet avser: "en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel". Exempel är sådana varor som tillverkas efter beställning och kundanpassas efter kundens önskemål, dessa produkter benämns som Tillverkningsvara i butiken. Där ångerrätten inte gäller!

När kunden godkänner våra köpvillkor vid beställning, samtycker kunden till att Modidesign påbörjar fullgörandet av beställningen. Detta innebär att kunden inte har någon ångerrätt från och med den tidpunkt när produkten/produkterna som ovan nämnda exempel har påbörjats i produktion.

Returer

Konsument

Vid åberopande av Ångerrätt & Öppet köp gäller följande: Meddela modidesign inom 14 dagar efter det att du har mottagit den vara/varor du vill returnera.  

Ni har som kund rättighet att undersöka varan som ni har tagit emot innan beslut tas om eventuell retur. Undersökningen ska göras med försiktighet och ej mer omfattande än nödvändigt då varan ska returneras i väsentligen oförändrat skick. Vi ber er att returnera varan i originalförpackning eller en likvärdig sådan. Varan ska också returneras komplett om inget annat blir överenskommet mellan Modidesign och kunden.

Vid retur från kund, står kunden för skador som kan uppstå under transporten.

Garantier

Modidesign strävar efter att i samarbete med våra leverantörer erbjuda de bästa garantierna i branschen och samtliga varor hos Modidesign innefattas därför av garantier. Mer information om vad garantin innefattar och hur länge den gäller just på den vara du beställt, finner du i samband med produktbeskrivningarna. Vid fel som täcks av garantin ska varan skickas utan kostnad för dig. Vi använder oss av en mängd olika serviceställen beroende på leverantör och typ av produkt. Vid vissa tillfällen ser vi till att en montör skickas ut för hembesök. Om en montör skickas ut i anmälda garantiärenden och inga fel kan konstateras måste vi via våra leverantörer debitera dig de kostnader som eventuellt uppstår. Detta gäller även i de fall då du orsakat skadan själv som vid till exempel felmontering eller handhavandefel. Kom ihåg att spara fakturan då den fungerar som garantibevis.

  Vid eventuella synliga eller dolda skador behöver vi, fotodokumentation på skadan. Vill ni genomföra en reklamation var vänlig kontakta oss på 0735 00 25 19 eller på info@modidesign.se

Skulle någon av de levererade varorna vara felaktiga ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt, så att vi kan åtgärda felet. Felplockade och felaktiga varor får inte monteras, då anses köparen ha godkänt sin leverans. Detta gäller dock inte om omständigheter gör att det först vid montering går att se att varan ifråga är felplockad. Vid dessa fall kommer vi att åtgärda felet.

Välkommen!

Ni finner oss på:
Björkavägen 55
254 73
Ödåkra Helsingborg

Kontaktuppgifter:
Michel 0046(0) 735 002 519
Emma 0046(0) 703 309 303
info@modidesign.se

INFO@MODIDESIGN.SE
+46 (0) 735 002 519

STENBROVÄGEN 36
ÄTTEKULLA I HELSINGBORG

KONTAKTA OSS FÖR TIDSBOKNING